Priser og support

Menu

Alle løsninger leveret af Dotpeople igangsættes kun efter fast tilbud, godkendt af kunden. Som udgangspunkt delfaktureres en løsning ved individuelt aftalte milepæle i projektforløbet. Ved større opgaver afregnes en procentdel af den aftalte pris ved opgavens igangsættelse. Ved mindre opgaver faktureres aftalte pris ved opgavens afslutning. Dette aftales individuelt pr. skriftligt tilbud. 

Timepris:
Vores timepris er kr. 800,- ekskl. moms.
Support vedrørende eksisterende webløsninger faktureres til kr. 375,- ekskl. moms pr. påbegyndt halve time. I nogle tilfælde kan der være behov for en supportaftale, der kan gavne administration og fleksibilitet for begge parter. Her kan der indgås en individuel særaftale.

Budget på webløsninger og produktioner:
På webløsninger, filmproduktion eller andre ydelser vil der altid blive afgivet en fast pris, som kan afspejles i ovenstående timepris. Dette vil være baseret på et tidsestimat i forhold til behovsafklaring i samarbejde med kunden. Vi igangsætter ikke et projekt, uden at der en skriftlig tilkendegivelse om godkendelse af budget og igangsætning.

Support generelt:
Vi hjælper gerne, og er ret imødekommende og fleksible, i forhold til support til eksisterende webløsninger og online ydelser, der ikke indbefatter nye tiltag og sparring. Support til nyligt lancerede løsninger er som udgangspunkt inkluderet i budgettet for løsningen og indbefatter 14 dages fri support via telefon eller mail efter frigivelse, medmindre andet er aftalt. Er der tale om regulære fejl eller uhensigtsmæssigheder i en webløsning, der kan påpeges specifikt, udbedrer vi naturligvis uden beregning. Tingene skal leveres ordentligt og som aftalt. 

Se Dotpeople´s gældende forretningsbetingelser her.

dotpeople ApS
Torskekaj 1, 3 sal
6700 Esbjerg

CVR-nr.: 38376772
Tlf.: +45 28 35 47 50 | +45 51 23 49 77
mail@dotpeople.dk

Bankforbindelse i Skjern Bank:
Reg.nr.: 7780
Kontonr.: 2376135

Revisor:
AP Regnskab & Bogføring

Kontakt os her