Motion Graphics og Film

Et prisbilligt og effektivt alternativ til rigtig film
Menu
Visualisering af værdier, budskaber og information gennem animation, grafik og levende billeder – på nettet, på messer, i biografen og på TV.

Dotpeople beskæftiger sig ikke udelukkende med kode, tabeller og systemer. Vi har gennem flere år produceret film, spots, animationer og lyd til bl.a. biografer, TV, instore- og LED-skærme og til sociale medier som fx YouTube og Facebook. 

Motion graphics er et prisfornuftigt alternativ til ”rigtig film”, fordi animerede billeder, tekst og grafik i samspil med speak og lyd kan være ret effektivt, når budskaber, værdier og information skal ud i en spændende og underholdende form.


Explainer-video for Shoreline

Shoreline Enterprise Resource Optimization leverer softwareløsninger til optimering og planlægning inden for energiindustrien on- og offshore.
Dette er et eksempel på, hvordan et komplekst produkt kan visualiseres via grafiske elementer, animation, tekst og speak.
Filmen bliver blandt andet brugt på messer, som indledende introduktion ved salgsmøder og som generel virksomhedspræsentation på Shorelines website.  


Dotpeople Showcase

Vores showcase herunder viser et sammenklip af vores arbejde for kunder med animation,
video og lyd gennem de senere år og frem til i dag.

En produktion hos Dotpeople opstår oftest i tæt samarbejde med kunden. Vi lytter gerne til ideer og byder ind med vores erfaring og kreative forslag til opbygning og stil samt præcisering og afgrænsning af elementer og budskaber. Vi starter ofte ud med et forslag til opbygning og flow i skitseform, og nogle gange udmønter det sig i et regulært storyboard over filmens forløb. Det er vigtigt for os, at vi sikrer den rigtige behovsafklaring og forventningsafstemning fra start, hvilket vil fastholde et skarpt budget og resultere i det rigtige slutprodukt, som både vi og kunden vil blive tilfredse med i sidste ende.

Resultatet kan bestå af et mix mellem animerede stillbilleder, tekstskilte med budskaber, animation og elementer af video. Alt er individuelt, og det kan være hensigtsmæssigt at holde sig til én stilart, men uden at det ene behøver at udelukke det andet. En motion graphics-film kan anvendes på mange medier – især de online – og kan versioneres i længde og form, så den passer ind de rigtige steder.

Dotpeople beskæftiger sig med motion graphics og film til:

 • Profilfilm
 • Produktfilm
 • Explainer-videoer
 • Biografreklamer
 • Instore-TV
 • Reklame- og TV-spots
 • Webspots
 • Intro/outro-filmelementer med animerede logoer 
 • Oplysnings- og undervisningsfilm
 • Spots til de sociale medier, primært YouTube og Facebook
 • Bannerreklamer og LED til fx fodboldstadioner
 • HTML5-animationer til web

Har du en idé til hvordan du vil fortælle dine budskaber gennem animeret grafik, eller har du brug for sparring omkring mulighederne, så kontakt os, og lad os kigge på det over en kop kaffe. Herefter kan vi finde en løsning, der passer til dit konkrete ønske og dit budget.


Kontakt os her