Professionelt webdesign

Hvis du ikke vil forsvinde i mængden
Menu
Synlighed på nettet med responsive websites i unikt design og med vægt på den brugervenlige oplevelse og interaktion (UX).

Synlighed og genkendelighed er vigtigt på nettet
Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når kunder eller samarbejdspartnere finder dit website på nettet. Det visuelle udtryk er vigtigt, og det skal fremstå professionelt i samspil med de rigtige budskaber og de rigtige informationer for at fange brugeren. Alt sammen pakket ind i et lækkert design.

En visuel profil online
Vi tager som regel udgangspunkt i den eksisterende designlinje, logo og stil, således at der dannes en rød tråd fra den offline markedsføring og over til det online medie.

Responsivt webdesign
Alle vores websites programmeres responsivt. Det betyder i praksis, at designet vil tilpasse sig den platform og den enhed, brugeren sidder med i hånden. Det kan være en tablet, en smartphone, en Mac eller en bærbar PC. Indholdet vil automatisk tilpasse sig den enkelte skærmstørrelse.

Når vi udvikler et professionelt website, implementerer vi det (næsten hver gang) i Umbraco CMS. Umbraco er et intuitivt, danskudviklet CMS-system, som gør det nemt at opdatere tekst- og billedindhold på websitet via en browser.

Umbraco er inden for de seneste år blevet installeret mere end 400.000 gange verden over. Firmaer som Microsoft, Red Bull og Heinz anvender systemet som platform til deres webløsninger, og det gør vi også. Dotpeople bærer en stjerne på skulderen, med påskriften Umbraco Certified Experts, hvilket vil sige, at vi har gennemgået de nødvendige kurser, der garanterer, at du får et velfungerende Umbraco-website leveret. Vi sørger naturligvis for, at du og dine medarbejdere får en grundig oplæring i systemet, til I er fuldt fortrolige med det.

Hvad koster et nyt website hos Dotpeople?
Det er helt individuelt, alt efter hvor stor en løsning der er tale om. Der vil altid være forskellige ønsker til indhold og funktionalitet, men kontakt os, og lad os tale om dine behov, så finder vi en løsning.

Vi udvikler og implementerer også websites i andre CMS-systemer som fx WordPress, hvis det er et specifikt ønske. Spørg os om mulighederne, så finder vi sammen ud af at afdække det aktuelle behov med de rigtige systemer.


Kontakt os her