Blog

Vi lægger hovedet på bloggen
Menu

En praktikants bekendelser

Min første opgave var i Adobe After Effects. Jeg skulle lave en video intro til “fur.app”. Det fede ved at arbejde her er at de elsker at give respons på det du laver når du vise noget frem og kommer med deres egne idéer til hvordan man evt. kunne lave det, det er altid godt for en multimediedesigner som mig at få mere respons og andre synsvinkler på hvad jeg laver som jeg ikke selv tænkte over til en start.

5 gode grunde til at vælge Umbraco

Gennem de sidste 20 år i branchen har vi stiftet bekendtskab med mange CMS-systemer, og vi kan konstatere, at vi kun har haft positive oplevelser med det dansk-udviklede open source-system Umbraco. Vi har nedbragt vores support tid væsentligt, og vores kunder vender tilbage med positiv feedback.

Ny TV-reklame til Broen

Vi er så glade for at få lov til at lave reklamer til Broen Shopping ... Mest af alt fordi det er sjovt. Denne gang skulle filmen vises på TV2, i Nordisk Film-biograferne samt i lokalbiograferne, så vi fik også testet konverterings-udstyret af på både billede og lyd. Vi glæder os til næste omgang.

Nye lokaler, der giver et friskt pust

Den 1. oktober flyttede Dotpeople til Torskekaj 1 (jokes frabedes). Og med flytningen fik vi vores egen identitet som virksomhed. I bagagen fulgte også bedre parkeringsforhold, samt, efter vores mening, Esbjergs bedste udsigt. Vi er super glade for lokalerne, og kan ikke vente med at vise dem frem.


Kontakt os her