5 gode grunde til at vælge Umbraco

5 gode grunde til at vælge Umbraco
Menu

Hvorfor skal jeg vælge Umbraco som CMS-platform ...?

Gennem de sidste 20 år i branchen har vi stiftet bekendtskab med mange CMS-systemer, og vi kan konstatere, at vi kun har haft positive oplevelser med det dansk-udviklede open source-system Umbraco. Vi har nedbragt vores support tid væsentligt, og vores kunder vender tilbage med positiv feedback.

Her er de 5 bedste grunde til at vi foretrækker og anbefaler Umbraco:

1. Fleksibilitet og UX
Systemet kan skræddersys fuldstændigt efter kundernes krav. Den enkelte kunde har meget forskellige og specifikke behov, og strukturen i Umbraco giver os muligheden for at opbygge websites på nøjagtig den måde, som kunden ønsker det. Det enkelte skærmbillede indeholder kun relevante felter og præsenteres i et sprog, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Det hele er overskueligt og kan tilpasses løbende, da vi har 100 % råderet i CMS-systemet. Umbraco kan fungere for små virksomheder men kan løbende skaleres i takt med udviklingen, hvilket deres referenceliste bevidner. Her finder vi virksomheder som Microsoft, Red Bull, Heinz og danske virksomheder som Danmarks Naturfredningsforening og Moesgaard Museum.

2. Brugervenlighed
Det er utroligt nemt at administrere og vedligeholde indholdet på et website opbygget i Umbraco. Vi sætter brugervenlighed højt, og har med systemet mulighed for at lave en redigeringsoplevelse, der er skræddersyet nøjagtigt til kundens behov. Derudover kan man mange steder lave drag ’n’ drop af billeder og indhold. En af de features vores kunder synes bedst om, er at der findes automatisk tilpasning af billeder, og at billeder kan bruges i forskellige udsnit forskellige steder på sitet, samt at de fungerer på både mobil, tablet og desktop.

3. Skalerbarhed og udvikling
Umbraco kan uden besvær udvides med nye features og funktioner, så man vil aldrig føle sig låst eller begrænset af systemet. Vi har altid mulighed for at bygge videre på det massive fundament, der er skabt. Om det er et bookingsystem, et system til online handel eller noget helt andet, så kan vi håndtere det gennem Umbraco.

4 . Open source og gratis
Først og fremmest er Umbraco-platformen fuldstændig gratis at bruge. Der er hverken licens eller andre månedlige bindinger. Derudover er Umbraco en open source-platform, hvilket vil sige, at den originale kode er synligt for alle udviklere. Det gør, at vi kan få en bedre forståelse af hvordan det virker, og vi kan bidrage med at udvikle videre på den. Det betyder naturligvis også, at du som bruger altid er uafhængig af leverandør, hvilket vi synes er mest fair.

5. Sikkerhed og udvikling
Umbraco vedligeholdes regelmæssigt. Der er en massiv støtte fra et meget aktivt fællesskab hvilket gør, at eventuelle fejl findes hurtigt, og der kommer regelmæssigt nye funktioner. Sikkerheden er også et af de parametre der gør, at vi anbefaler Umbraco. Umbraco sikkerhedstester deres kode hver 6. måned hvor koden sendes til eksterne sikkerhedsfolk, som gennemgår den.


Kontakt os her