En praktikants bekendelser

En praktikants bekendelser
Menu

Første dag jeg mødte ind var både Jonas og Mickey klar til at hjælpe mig igang med den første opgave som praktikant.

Min første opgave var i Adobe After Effects. Jeg skulle lave en video intro til “fur.app”. Det fede ved at arbejde her er at de elsker at give respons på det du laver når du vise noget frem og kommer med deres egne idéer til hvordan man evt. kunne lave det, det er altid godt for en multimediedesigner som mig at få mere respons og andre synsvinkler på hvad jeg laver som jeg ikke selv tænkte over til en start.

De var gode til at teste mine evner i After Effects ved at komme med forskellige krav til de animationer jeg lavede i løbet af praktikken, for at finde ud af hvad der var muligt at lave, men også for at teste grænserne til det igangværende projekt.

Da “fur.app” introen var ved vejs ende skulle vi til møde med Gert fra Genin. Det førte til min næste opgave at jeg skulle producere en promotion video til Genin. Det første Jonas, Mickey og mig blev enige om at lave en “drejebog” så der kunne fastslås hvad jeg skulle optage, hvordan det skal redigeres og hvordan interviews skal foregå. Genin promotion videoen var den store opgave hvor jeg selv skulle stå for hele projektets fremgang fra start til slut på egen hånd.

Dotpeople har været gode til at teste mig på forskellige områder. Været klar hvis jeg havde spørgsmål eller brug for deres mening til de idéer jeg kom op med og stolet på mig som praktikant at kunne gennemfører et projekt på egen hånd.


Kontakt os her